Від набряку мозку через контузії помер батько двох дітей з Волині: історія Героя

0
Від набряку мозку через контузії помер батько двох дітей з Волині: історія Героя
Володимир Миколайович Котюх, позивний Кот, загинув 3 лютого 2023 у Дніпропетровській області. Причина смерті – набряк головного мозку внаслідок трьох контузій.

Про це повідомили на сторінці «Янголи на щиті Ратне».

Народився Володимир 5 вересня 1975 року у селі Видраниця. Отримавши повну середню освіту, вступив до університету і навчався за спрямуванням юриспруденція. Працював криміналістом у Ратнівському відділі поліції.

Був призваний на військову службу в березні 2022 року. Воював у складі 68 окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша у званні молодший сержант на посаді командир відділення, снайпер.

«Володимир був добродушним, щирим, завжди готовим допомогти і підтримати в будь-яких ситуаціях. Дуже важко і до сьогодні не віриться, що його вже немає, хоча він назавжди в наших серцях.» - поділились рідні захисника.

Похований герой в рідному селі Видраниця.

Вдома на Володимира чекала мама та діти, син і дочка. Невимовний біль, адже ще стільки задумів і планів Герой не втілив у життя.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні