Що заборонено дарувати на Новий 2024 рік

0
Що заборонено дарувати на Новий 2024 рік
Наступний рік — рік Зеленого Дерев'яного Дракона, на думку астрологів повинен бути легшим, ніж попередні роки, попри загрозливий вигляд цієї міфічної істоти.

Про це пише ТСН.

Що не можна дарувати на Новий 2024 рік
Дракони — непрості міфічні істоти, яких на відміну від знаків китайського астрологічного календаря не існує в реальній природі люблять скарби, розкіш та багатство. Тому постарайтеся не дарувати речі, зроблені своїми рукми -- handmade подарунки. Це може розсердити символ року.4

Відмовтесь від таких банальних подарунків як предмети гігієни — шампуні, мило, а також від подарунків з різким запахом, наприклад, від духів. Міфічній істоті це точно не сподобається.

Не даруйте подарунки, які мають будь-яке відношення до вогню, навіть зображення його. Вогняна стихія належить тільки Драконові, і він не потерпить, якщо хтось буде на неї зазіхати.

В Китаї вважають, що в рік Дракона не можна дарувати будь-який годинник — наручний, настінний, настільний. Вважається, що такий подарунок може наблизити смерть в рік Дракона.

Вважається, що символу року подобаються яскраві кольори, тому постарайтеся не дарувати подарунки в темних відтінках, особливо це стосується чорного кольору.

Найкращими подарунками в рік Зеленого дракона вважаються подарнуки з дерева — це не лише меблі, але і прикраси, наприклад. Сподобаються Зеленому Дракону також різноманітні предмети розкоші. Але якщо їх не має, позитивно Дракон сприйме такі подарунки як кімнатні рослини, посуд, книги, предмети для кухні, особливо, якщо вони зеленого кольору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні