Біля села на заході України зіткнулися 5 авто: постраждалих витягували з салонів

0
Біля села на заході України зіткнулися 5 авто: постраждалих витягували з салонів
На трасі Київ-Чоп біля села Грушвиця вночі 21 листопада сталась масштабна аварія за участю п'ятьох авто.

На місці працювали співробітники ГУ ДСНС Рівненщини.

Прибувши на місце події рятувальники побачили, що в двох автомобілях є потерпілі, котрих потрібно деблокувати, а рух на ділянці дороги є повністю заблокований. Рятувальники за допомогою спецобладнання провели деблокування потерпілих та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

З метою недопущення виникнення загоряння вогнеборці відключили клеми акумуляторних батарей у транспортних засобах та змили паливо-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги. Опісля рятувальники за допомогою спецтехніки розтягнули автомобілі та звільнили ділянку дороги.

Загиблих немає. Наразі усі обставини автопригоди встановлюють працівники поліції. До ліквідації події було залучено чотири одиниці спецтехніки ДСНС та дванадцять рятувальників.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні