Стало відомо, скільки замахів на життя пережив Зеленський

2
Стало відомо, скільки замахів на життя пережив Зеленський
Спецслужби України попередили щонайменше 5-6 замахів на життя президента Володимира Зеленського від початку повномасштабного вторгнення Росії до України.

Про це президент України розповів в інтерв'ю The Sun, пише ТСН.

Як сказав Зеленський, що перший замах на його життя він і його того оточення сприйняли дуже серйозно, навіть виникла паніка, немов під час першого спалаху Covid, а потім – він до цього навіть адаптувався.

"Перший випадок був дуже цікавий… люди не знають, що з цим робити, і це виглядає дуже страшно, як Covid. А потім – це просто розвіддані, які розповідають, що ще одна група прибула до України, щоб спробувати скоїти замах", - сказав президент.

The Sun пише, що російські спецзагони десантувалися в Києві, щоб ліквідувати Зеленського в перший день вторгнення Росії – 24 лютого 2022 року.

Охорона Зеленського загородила його офіс імпровізованими барикадами та шматками фанери. Його найближчим помічникам видали рушниці та бронежилети.

Але коли британські та американські чиновники запропонували вивезти президента зі столиці через побоювання, що Київ може бути захоплений, він відповів легендарною фразою: "Мені потрібні боєприпаси, а не таксі".

Один із помічників Зеленського розповів, що протягом перших кількох тижнів війни на нього було скоєно щонайменше десяток замахів.

Видання пише, що у серпні українська розвідка СБУ заявила, що попередила змову з метою ліквідації Зеленського шляхом авіаудару по південному мосту Миколаєва під час однієї з його поїздок.

На запитання, чи ризикне Україна вбити диктатора Путіна, якщо випаде така можливість, Зеленський відповів, що "це війна, і Україна має всі права захищати свою землю".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зе-ХРЯК трикратний КРАДІЙ ПЕНСІЙ порошенко-вальцман з сYчкою гонтаревою і кулявлобом-яценюком ТРАХАНІ трикратним ЖИДІВСЬКИМ крадієм пенсій СМЕРДЯЧИМ клоуном зеленським Є жидо-ПІДОРАМИ СМЕРДЯЧИМИ ГІВНОМ ЯКІ СКОРО ПОДОХНУТЬ В СТРАШНИХ МУКАХ!!!! після вкраденних бандитами при владі й неповернутих заощаджень ощадбанку урср клоуном зеленським кравчуком кучмою ющенком януковичем порошенком з іх премьєрміністрами-бандитами в нас немає бажання захищати цю бандитську грабуючу провладну банду!!!!
Відповісти
Ахах, замахи..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні