На фронті загинули 11 військових із однієї області

0
На фронті загинули 11 військових із однієї області
За останні дні стало відомо про загибель одинадцятьох воїнів з Полтавщини на війні з окупантами. Інформацію підтвердили в громадах, звідки воїни були родом.

Про це пише Коло.

17 листопада стало відомо про героїчну загибель мешканця села Войниха Лубенської громади Боценка Володимира Миколайовича. Військовослужбовець Збройних Сил України Боценко Володимир Миколайович народився у 1982 році. Був старшим сержантом. А отже, безпосереднім командиром в окопах, на передовій.

У Михайликах Шишацької громади поховали воїна Володимира Гавриляка, якого мобілізували у липні цього року. 4 листопада, під час запеклого бою поблизу міста Куп’янськ Харківської області.



10 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання в Донецькій області загинув солдат, Тиква Олександр Васильович, 2000 року народження з Гадяцької громади.



14 листопада 2023 року захищаючи Україну від російських загарбників загинув житель Гадяча, рядовий Олег Анатолійович Слива, 1983 року народження.



15 листопада Горішньоплавнівська міська територіальна громада попрощалася з загиблим на російсько-українській війні бійцем солдатом Збройних сил України Донцем Олександром Миколайовичем. 29 березня 2023 року був мобілізований на російсько-українську війну. 8 листопада 2023 року, захищаючи Батьківщину, під час виконання штурмових дій навідник механізованого батальйону солдат Збройних сил України Олександр Донець героїчно загинув у районі населеного пункту Орлянка Куп’янського району Харківської області.



17 листопада Горішньоплавнівська громада провела в останню путь земляка, який загинув на війні, захищаючи Батьківщину, старшого сержанта морської піхоти Збройних сил України Халєзова Олексія Євгенійовича. У 2014-2015рр. Олексій Халєзов у складі 95 окремої десантно-штурмової бригади захищав територіальну цілісність Батьківщини на Сході України. За виявлену мужність у боях за Донецький аеропорт, здобув почесне звання кіборга.



На війні з російськими окупантами загинув воїн Максим Васильович Фещук 1982 р.н. з Миргородської громади. Старший стрілець-оператор штурмового відділення загинув 2 листопада 2023 року на території Донецької області під час виконання бойового завдання.



У боротьбі за Україну та її свободу поліг житель села Кордубанове Глобинської громади – Олександр Васильович Нікітчук. 20 лютого 2023 року він поповнив лави Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. Службу проходив на посаді старшого оператора групи спеціального призначення роти спеціального призначення загону спеціальних операцій. Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Озерянівка Донецької області отримав смертельне кульове поранення.



16 листопада, у Міському палаці культури відбулося прощання з Беркелею Юрієм Володимировичем, який був призваний на військову службу під час мобілізації 26 лютого 2023 року Кременчуцьким РТЦК та СП, був молодшим сержантом, старшим стрільцем-оператором 3 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 2 стрілецької роти військової частини А-4895. Загинув воїн 6 листопада 2023 року в районі населеного пункту Авдіївка, Донецької області, виконуючи бойове завдання по захисту України.



13 листопада 2023 року героїчно загинув, захищаючи територіальну цілісність України під час агресії військ російської федерації в районі населеного пункту Північне, Донецької області, вірний син та люблячий чоловік, відданий захисник Батьківщини – Семенов Володимир Віталійович з Кременчуцької громади. Володимир проходив військову службу з 4 жовтня 2021 року і був солдатом.



У Диканській громаді повідомили про загибель Сидоренка Дениса Михайловича. Матрос, водій протитанкового взводу роти вогневої підтримки батальйону морської піхоти, загинув 14 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Кринки Херсонської області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні