Росія вивела з двох морів всі кораблі: яка причина

0
Росія вивела з двох морів всі кораблі: яка причина
Станом на 07:30 20 листопада в Чорному та Азовському морі ворожі кораблі відсутні.

Про це повідомляють Військово-морські сили ЗСУ.

У Середземному морі знаходиться два ворожі кораблі, серед яких один носій крилатих ракет «Калібр», загальним залпом до восьми ракет.

За добу, в інтересах РФ, рух суден Керченською протокою такоє не зафіксований.

Речник ВМС Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону пояснив, що ворог не може застосувати усі свої можливості, аби обстрілювати Україну, через складні погодні умови у Чорному морі.

«В першу чергу – це пов'язано зі штормовою погодою. Ситуація в морі зараз була досить складна, шторм досить сильний, деякі судна навіть з якорів зривало. Виходити в таких умовах сенсу немає, зброю використовувати далекобійну фактично неможливо. Навіть авіація не працювала, наскільки мені відомо. Тому, відповідно, через це відносно спокійна ніч у нас була», – пояснив він.

Плетенчук зазначив, що сезон штормів зазвичай тривалий, це дозволить українцям трохи перепочити від обстрілів.

«Але сказати, що це добре, теж не можна, тому що це впливає і на цивільне судноплавство. Єдине, що в таких погодних умовах наш ворог не може діяти. Це дає трошки перепочити усім, хто задіяний безпосередньо до виконання обов’язків», – додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні