РФ готує новий масований удар: українців попереджають про небезпеку

0
РФ готує новий масований удар: українців попереджають про небезпеку
У 2023 році обстріли інфраструктури України російськими окупантами можуть початися пізніше, ніж у 2022 році, заявив військово-політичний експерт Юрій Федоров.

Про це пише Главред.

"Як в минулому році, використовувати ці ракети для ударів по інфраструктурі в умовах, коли температура досить висока, ще восени – так воно і було в жовтні минулого року, коли почалися масові обстріли інфраструктури – це, за людожерською думкою російських генералів, виявилося недостатньо ефективно. Потрібно чекати морозів, коли пошкодження інфраструктури можуть привести до того, що будуть замерзати теплоцентралі. І тоді вже замерзлі труби, по яких йде гаряча вода, можуть бути розірвані, і збиток буде набагато більше. Я бачу приблизно таку логіку", - пояснив він в ефірі Сurrenttime.

В України є кілька протиракетних батарей Patriot, каже військово-політичний експерт, але цього не вистачає для захисту всієї території.

"Найскладніші для перехоплення ракети - це "Кинджали", надзвукові ракети Х-22 і "Іскандери". Їх можна перехоплювати тільки за допомогою Patriot", – пояснив він. А саме такі ракети, за даними української розвідки, і накопичила Росія.

Але тією кількістю ракет, які є в наявності у Росії зараз, серйозного збитку українській енергетиці не завдати, впевнений співрозмовник.

"На початку війни росіяни використовували 100-120 ракет за ніч в одному залпі по Україні. І тепер, якщо 800 з гаком ракет буде використано приблизно такими ж масштабами, тоді цих ракет вистачить на 8-10 ударів по Україні", – додав Федоров.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні