У селі в будинку знайшли тіла трьох людей: що сталось

0
У селі в будинку знайшли тіла трьох людей: що сталось
На Дніпропетровщині у приватному житловому будинку знайдено мертвими трьох людей. Найімовірніше, причиною смерті чоловіка та двох жінок стало отруєння чадним газом.

Подробиці розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Дніпропетровській області.

Рятувальники також нагадали, як уникнути отруєння чадним газом та які симптоми його супроводжують.

"17 листопада о 16:20 до Служби порятунку "101" від правоохоронців надійшло повідомлення, що у приватному житловому будинку, розташованому у селищі міського типу Аули Криничанської селищної територіальної громади Кам’янського району, виявлено тіла 3 осіб: чоловіка, 1986 року народження, та двох жінок, 1981 та 1953 років народження. Ознак горіння в будинку не було. Попередня причина смерті людей – отруєння чадним газом орієнтовно внаслідок несправності твердопаливного котла", – розповіли у ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні