Через атаки росіян у трьох областях знеструмлені понад 400 населених пунктів

0
Через атаки росіян у трьох областях знеструмлені понад 400 населених пунктів
У Запорізькій, Донецькій та Одеській областях внаслідок ворожих ударів пошкоджені мережі, через бойові дії та технологічні порушення без світла 416 населених пунктів.

Про це повідомляє Міністерство енергетики Україні.

Одеська область

Уночі внаслідок ворожого удару було пошкоджено енергетичний об’єкт - нафтобазу. Внаслідок удару також пошкоджено електромережі. Без світла 1550 споживачів. Також через технологічні порушення без світла залишилися понад 1,7 тисячі споживачів. Тривають роботи з підключення.

Запорізька область

Через падіння дрона було відключено повітряну ЛЕП, споживачі не знеструмлювалися. Загалом в області через обстріли без світла залишаються 63 населених пункти.

Донецька область

Внаслідок обстрілів було знеструмлено 12 населених пунктів, без світла залишилися майже 21 тисяча абонентів. Енергетики заживили 21 населений пункт, включно з тими, які були знеструмлені раніше, та повернули світло 24,7 тис. абонентам. Загалом в області залишаються без світла 113 населених пунктів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні