Голова ВЛК вимагав у військового хабар за встановлення групи інвалідності

0
Голова ВЛК вимагав у військового хабар за встановлення групи інвалідності
У Чернівцях голова військово-лікарської комісії (ВЛК) вимагав у пораненого на війни військового хабар за встановлення групи інвалідності.

Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції.

Зазначається, що після отримання поранення у зоні бойових дій військовий хотів оформити групу інвалідності. Для консультації стосовно переліку потрібних документів він звернувся до голови військово-лікарської комісії.

Тим часом зловмисник повідомив військового ЗСУ, що для отримання позитивного висновку МСЕК він повинен заплатити 500 доларів. Також правоохоронці зазначають, що окрім посади голови ВЛК підозрюваний також обіймає посаду заступника директора обласної лікарні швидкої медичної допомоги.

Затримали посадовця під час отримання грошей у його кабінеті. Чоловіку повідомили про підозру в одержанні хабаря та відправили під варту із правом внесення застави. За скоєне йому загрожує від п'яти до десяти років ув’язнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні