Стало відомо, до чого занепокоєно готується росія

0
Стало відомо, до чого занепокоєно готується росія
Росія занепокоєно готується до постачання західних винищувачів Україні. Наразі окупанти прискорили інтеграцію своїх літаків ДРЛО А-50 і зенітно-ракетних комплексів С-400.

Про це пише УНІАН з посиланням на повідомлення Міноборони Британії у своєму щоденному розвідувальному огляді щодо війни в Україні.

За інформацією, РФ, ймовірно, вперше почала використовувати літак раннього попередження та керування повітряним рухом А-50 для визначення цілей над Україною для свого зенітно-ракетного комплексу дальньої дії SA-21 (C-400). Це доповнює основне завдання А-50 щодо координації дій винищувальної авіації.

А-50 може використовувати свій радар для виявлення ворожих літаків на великих відстанях завдяки висоті польоту. Ймовірно, Росія прискорила інтеграцію А-50 і С-400 частково тому, що її непокоїть перспектива розгортання Україною західних бойових літаків.

Британська розвідка вважає, що Росія може піти на великий ризик і розмістити літак А-50 ближче до лінії фронту, щоб ефективно використовувати його нову роль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні