Полковник ЗСУ розповів, які 5 факторів мають скластися, щоб закінчилася війна

0
Полковник ЗСУ розповів, які 5 факторів мають скластися, щоб закінчилася війна
Коли закінчиться війна - питання, яке українці ставлять собі щодня. Полковник Збройних сил України Петро Черник вважає: щоб прогнозувати шляхи закінчення війни Росії проти України, потрібно дивитися набагато ширше.

Про це пише ТСН.

За його словами, без України Росія історично неможлива як наддержава. Іншого способу мислення в політичному та загальнонаціональному сенсі у країни-агресора немає.

"Російська державність в тому вигляді, в якому вона є починаючи з Івана Грозного носить імперський характер. І взагалі сходження спочатку царської імперії, а потім більшовицької імперії почалося з поглинання України. Сумний 1654 рік - Переяславська рада. Це є тим фундаментом їхнього створення в частині наддержавності", - сказав Черник.

Полковник переконаний: щоб назавжди закрити питання війни з РФ, необхідно, щоб склалися п'ять фундаментальних принципів. А саме:
- Російська Федерація повинна розпастися на 25-30 держав;
- у РФ мають забрати ядерну зброю;
- "їх повинні відсікти від нафти, газу, Сибіру, тому що це дешеві ресурси, які їм дурманять голову" Україна повинна обов'язково вступити в НАТО.

"Те, що залишиться на території Московської республіки, як вони її умовно назвали, зразка 1471 року. Чому цей рік - це ще без Новгорода Великого, до його приєднання. Це останні картографічні обриси Московського князівства", - сказав Черник.

Військовий аналітик назвав і п'ятий фундаментальний принцип. За його словами, потрібно проводити ідеологічне очищення трьох поколінь росіян, а на це піде від 60 до 80 років. Саме так і відбувалося в Німеччині після Другої світової війни.

"Це п'ять базових принципів. Якщо це не вирішується, за винятком вступу в НАТО, то питання наступної російсько-української війни — лише питання часу", — вважає Черник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні