У рф військовий провів для дітей урок, а потім побив перехожих

1
У рф військовий провів для дітей урок, а потім побив перехожих
У Саратовській області РФ російський окупант Дмитро Кирюхін побив кількох перехожих, завдавши їм тяжких тілесних ушкоджень. За кілька годин до цього він провів "Уроки мужності" у місцевій школі та дитячому садку, як "приклад" наслідування

Про це повідомляє пропагандистський телеграм-канал "Осторожно, новости", пише ТСН.

"Діти побачили, що справжні герої живуть поруч, що мужність, хоробрість, любов до Батьківщини – це якості патріота та справжнього громадянина Росії", – відзвітувала місцева влада про відвідання окупантом школи.



Цього ж вечора Кирюхін напав на сусіда у дворі. На відео видно, як окупант вийшов з автомобіля, підійшов до під'їзду, почав жорстоко бити чоловіка, а потім його дружину, яка прибігла на крики.



Коли потерпілий від сильних ударів знепритомнів, дружина потерпілого вигукнула "Ти його вбив!". На це так званий "герой СВО" відповів: "Мені п***й".

Постраждалу жінку, яка намагалася захистити від побиття свого чоловіка, госпіталізували з діагнозом "перелом скроневої частини черепа". У жінки "запливло обличчя і затекло око".

"У чоловіка вся голова розбита, все в синцях, безліч гематом. Він отримав сильний шок і навіть не хоче розмовляти. Очуняв лише коли додому завели", — каже постраждала.

За словами сусідів, нападник і до війни в Україні був неадекватним і часто погрожував, ще зловживав спиртним. Також він воював у Сирії. Сусіди побоюються, що окупант повернеться на фронт і не буде покараним.

Зазначимо, що це далеко не перший випадок, коли окупанти після повернення з війни вчиняють злочини вже у самій РФ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Орк він і в африці орк
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні