ЗСУ закріпилися на кількох ділянках на лівому березі Дніпра

0
ЗСУ закріпилися на кількох ділянках на лівому березі Дніпра
Сили оборони провели серію успішних дій на лівому березі Дніпра на Херсонському напрямку. Їм вдалося закріпитися на декількох плацдармах.

Про це на сторінці у Facebook повідомила Морська піхота.

"У результаті заздалегідь спланованих заходів Сили оборони України провели серію успішних дій на лівому березі Дніпра на Херсонському напрямку. Завдяки мужності та професійності українським морським піхотинцям, у взаємодії з іншими підрозділами Сил оборони, вдалося закріпитися на декількох плацдармах", — йдеться у дописі.

Керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони та охорони півдня Наталія Гуменюк в марафоні "Суспільне. Спротив" підтвердила, що певні досягнення Сил оборони на лівобережжі Херсонщини є.

"Це досягнення не тільки морської піхоти, а й усіх підрозділів Сил оборони півдня — прикордонників, нацгвардійців, територіальної оборони, різних спецпідрозділів інших структур. Це велика робота яка тривала протягом довготривалого часу і зараз можемо говорити про якийсь результат", — сказала Гуменюк.

Вона нагадала, що анонсувала раніше, що настане час, коли можна буде сказати про успіхи Сил оборони, але нагадала, що роздувати зайвого галасу не треба.

"Треба розуміти що все це було досягнуто величезним трудом, потом і кров'ю і ворог ретельно відстежує нашу роботу в тому числі в інформаційному просторі. Кожного ранку коли лунають якісь повідомлення потім це обертається артобстрілами, бомбардуваннями й все це відбивається на житті місцевого населення. Ми не можемо задавати додаткових страждань місцевим, які й так потерпають в окупації", — говорить Наталія Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні