Поліцейські на службовому авто збили чоловіка: він помер дорогою до лікарні

0
Поліцейські на службовому авто збили чоловіка: він помер дорогою до лікарні
Зранку у Львові сталася ДТП за участю службового автомобіля патрульної поліції. Внаслідок інциденту загинув пішохід.

Про це пише 24 канал.

Відомо, що потерпілого намагалися ушпиталити, однак він помер дорогою до лікарні. За фактом інциденту розпочато службове розслідування.

Зранку 17 листопада у Львові на вулиці Яворницького сталася дорожньо-транспортна пригода за участі службового автомобіля та пішохода. Останнього після інциденту намагалися доправити до лікарні.

Як повідомили у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини, внаслідок наїзду пішохід отримав важкі травми та помер в автомобілі "швидкої". Його не встигли доставити до медичного закладу

"На місці події працюють всі необхідні служби. Ініційовано службове розслідування. Патрульні перебувають на місці пригоди, надають необхідні покази", – заявили у поліції.

Правоохоронці також зазначили, що встановлюють всі обставини інциденту. Особа пішохода наразі невідомо, Медики повідомили, що це чоловік віком близько 70 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні