Як виглядає російський аеродром, з якого злітають МіГи

0
Як виглядає російський аеродром, з якого злітають МіГи
Росіяни регулярно підіймають в небо МіГ-31К, що є носіями "Кинджалів", саме на аеродромі в Саваслейці. Внаслідок цього по всій Україні лунає тривога. Водночас назвати це село заможнім не можна аж ніяк.

Про це пише 24 канал.

Останні денні повітряні тривоги тривали по декілька годин, оскільки Росія дозаправляла літаки МіГ-31К в повітрі.

Власне, Саваслейка є доволі маленьким та бідним селом поблизу міста Кулебаки Нижегородської області. Населений пункт розташований на березі річки Велетьма, що за 16 кілометрів на північний захід від міста Кулебаки.

Станом на 2002 рік у Славаслейці проживало 3 317 людей. У 2010 році кількість жителів населеного пункту становила уже 2 686 осіб – тобто скоротилась 631 особу. Це майже п'ята частина населення села, а саме 19%.

Водночас у Силах оборони Півдня 16 листопада опублікували фото зі Саваслейки, яке чудово ілюструє ситуацію, у якій живуть чимало росіян. На світлині видно нетверезу особу, що впала зі велосипеда, на фоні старої хати.

"Саме тут розташований аеродром, з якого злітають ненависні нам МіГи… На передньому плані – очевидно жертва "дозаправки", – пожартували у Збройних Силах.

Славнозвісний аеродром поблизу Саваслейки розташований на південний схід від села. Створили авіабазу у 1953 році як центр підготовки авіаційного персоналу країн Варшавського договору.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні