У Волинську область «на щиті» привезли загиблих Героїв

0
У Волинську область «на щиті» привезли загиблих Героїв
У Мар'янівську громаду Луцького району «на щиті» востаннє повернувся 51-річний Герой Володимир Борис. У середу, 15 листопада жителі громади навколішки, з прапорами і з встеленою квітами дорогою зустріли кортеж з тілом Героя.

Про це повідомили у Мар'янівській громаді.

Нагадаємо, Володимир Борис, житель селища Мар’янівка, отримав поранення захищаючи Батьківщину, під час виконання бойових завдань з відсічі та стримування збройної агресії Росії проти України в районі населеного пункту Петропавлівка Куп’янського району Харківської області. Герой помер 14 листопада. 9 грудня йому мало виповнитися 52 роки. У Героя залишилася мама, дружина і син.

Похорон відбудеться 16 листопада 2023 року. Початок поховальної процесії в оселі загиблого об 11 годині.

Траурна процесія прямуватиме від дому загиблого Героя до Храму святих апостолів Петра та Павла смт Мар'нівка (по трасі Горохів-Берестечко). Поховання відбудеться на кладовищі смт Мар’янівка. Просять жителів смт Мар'янівка, с. Цегів, с. Борочиче, та інших населених пунктів громади вшанувати Захисника України.



У Любешівську громаду Камінь-Каширського району востаннє повернувся Герой Олег Ковальчук з села Рудка, який загинув на війні з російськими окупантами. Героя привезли у четвер, 16 листопада.

Про це повідомили у Любешівській громаді.

Молодший сержант Олег Ковальчук 1994 року народження загинув внаслідок ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України.

Скорботний кортеж з тілом загиблого військовослужбовця виїхав з Луцька о 9:45 годині.



У Нововолинську громаду «на щиті» востаннє повернувся Герой Євген Сорока, який загинув на війні з російськими окупантами. Героя зустріли навколішки і з встеленою квітами дорогою у четвер, 16 листопада.

Про це повідомив мер Нововолинська Борис Карпус.

О 12:00 розпочалася панахида та прощання Свято-Михайлівському храмі на 15-му мікрорайоні.

Поховання відбулося на Алеї Слави Героїв - кладовище в районі 2-ї шахти.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні