На кордоні польські протестувальники ображають та принижують українських водіїв

4
На кордоні польські протестувальники ображають та принижують українських водіїв
На українсько-польському кордоні, де триває страйк перевізників і вже зібралися тисячі українських фур, наростає конфлікт. Польські протестувальники дозволяють собі ображати і звинувачувати українських водіїв, які майже десять днів стоять у чергах через їхні незрозумілі вимоги.

Про це пише Апостроф.

Чергове кричуще відео, яке зняв українських водій, з'явилося в мережі.

Поляки вже понад тиждень відмовляються пропускати українських водіїв додому, ба більше, деякі з них перейшли до образ на адресу українців, і навіть в присутності поліції ображають і принижують українців.

Один із українських водіїв показав перепалку, яка виникла на кордоні. Спочатку поляки накинулися на нього зі звинуваченнями, що він нібито говорить російською, а тоді почали забороняти знімати їх на відео.

На прохання українця показати йому документ, на підставі якого вони затримали його на кордоні, поляки нахабно заявили йому, що краще б він йшов воювати.

Чоловік, батько якого зараз на фронті, розповів, що за час простою він спалив вже 200 літрів пального, у нього закінчилися харчі та ще й до всього захворів. Однак це все ніяк не вплинуло на поляків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Були підарами так і остались підарами
Відповісти
Ось вони наші партнери ))))
Відповісти
Вот тебе и друзья.Но бумеранг никто не отменял...Все возвращается
Відповісти
Поольські перевізники возять по всій Європі і ппосто не пускають українців, хоча полякам ні німці, ні французи, ні італійці не заважають. Чому така дискримінація українців?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні