На Волині померла завідувачка відділенням обласної лікарні

0
На Волині померла завідувачка відділенням обласної лікарні
Стало відомо про смерть завідувачки відділенням спортивної медицини Волинської обласної лікарні Надії Яківни Комаровської.

Про це повідомили на сторінці медзакладу.

«Важка невиліковна хвороба обірвала життя нашої колеги - досвідченого лікаря, організатора охорони здоров’я, хорошої людини та милої жінки. Висловлюємо щире співчуття рідним та близьким Надії Яківни. Вічна їй пам’ять в наших серцях та спочинок на Небесах!» - зазначають у дописі.

Як повідомив повідомив родич та друг лікарки Олександр Середюк, прощатимуться з медичкою у середу, 15 листопада, в храмі Всіх Святих землі Волинської. Початок - о 13 годині.

«Надія Яківна була чудовою жінкою, яка присвятила своє життя не тільки своєї родині та вихованню доньки, а й рятуванню сотні спортсменів на чемпіонатах і спортивних фестивалів, на яких часто була присутня, як лікар. Завжди була доброю і милою, турботливою та щирою. Вона щиро підтримувала кожного, хто звертався до неї у всьому, раділа успіхам не тільки близьких людей, а й знайомих, допомагала пережити негаразди. В наш непростий час.

Завжди стримана і спокійна, вона ніколи не підвищувала голос і не сперечалась, а тихо і лагідно могла погасити любий конфлікт, як у родині, так і в колективі. Народившись в краю лісів і озер, вона любила природу, квіти, музику. Ми вдячні Богові за те, що він подарував нам таку чудову родичку, друга і лікаря спортивної медицини. Ми будемо пам’ятати її все наше життя. Нехай її душа спочиває у мирі», - написав Середюк у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні