Коли закінчиться війна: новий прогноз Буданова

1
Коли закінчиться війна: новий прогноз Буданова
Головний розвідник України Кирило Буданов знову зробив заяву про терміни війни і розповів, чи піде Росія на переговори.

Про це очільник ГУР сказав у коментарі ТСН.

За словами очільника ГУР, війна може тривати ще довго, а за такого сценарію вже найближчими роками у Росії почнуться серйозні проблеми. Таку думку Буданов висловив у статті NV й розповів, якою бачить подальшу війну. Отож, один із варіантів – Росія й надалі здійснюватиме хаотичні обстріли території України, але без ведення потужних бойових дій й навів приклад іншої країни, де Росія заморозила війну на роки.

"Є такі випадки в історії, коли давні війни між державами юридично так і не завершені. Простий приклад – РФ і Японія. Після 1945 року вони так і не підписали мирний договір через Північні острови (які Росія називає Курильськими). Цій територіальній проблемі вже понад 70 років. Тому цей сценарій дуже вірогідний і тут, бо у РФ значні територіальні апетити щодо України, які стосуються не лише Криму. Звісно ж, ці апетити ніхто не збирається задовольняти", – каже Буданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, знову почалися прогнози. А як там прогнози по ракетам на два три запуска? А як прогнози щодо звільнення Криму до літа? Так знову виліз! Краще вже мовчки свої обов'язки викоеконував, вангувальник!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні