На заході України невідомі розстрілюють тварин

0
На заході України невідомі розстрілюють тварин
Зооволонтери Мукачева вже вдруге за листопад знаходять на вулицях міста розстріляних тварин. Цього разу їм вдалося врятувати собаку.

Про це на facebook-сторінці "Лапки в долонях" повідомила зооволонтерка Діана Мікеш.

"У вівчарку Шері стріляли і це просто не вкладається в голові. Ця бідна собачка трусилась і стогнала від болю, тому навіть не підпускала до себе, але все ж повірила, що існують і добрі люди, які їй допоможуть", – написала вона.

Відвезти на обстеження тварину було дуже складно, адже вона боялася людей. Лише за допомоги спеціалістів виловити собаку вдалося. Після обстежень така поведінка вже стала зрозумілою, адже над нею знущались, у тварини були вогнепальні поранення. Усі кулі знаходилися в лапах та стегні. На момент вилову у нього вже почався запальний процес, розвився сильний абсцес.

Зооволонтерка каже, що не так давно у волонтерстві, але це вже четверта тварина скалічена "нелюдами", про яку вона знає. Разом з іншими учасниками групи, наразі, опікується підстреленими собакою та кішкою, яку знайшли трохи раніше. Діана Мікеш зазначає, що зовні все виглядало так, ніби тварину прив'язали і розстрілювали. Одна куля застрягла у кота в голові. Наразі тварину лікують та сподіваються на швидке одужання.

Волонтери переконані, що у місті живуть живодери, тому просять усіх, хто став свідком жорстокого поводження з тваринами, повідомляти у відповідні органи.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні