Полковник ЗСУ попередив українців про складну зиму

0
Полковник ЗСУ попередив українців про складну зиму
На Україну чекає досить складна осінь та не менш складна зима, бо на фронті ворог буде використовувати боєприпаси від північнокорейських виробників.

Про це в інтерв’ю ТСН розповів військовий експерт, ексочільник пресслужби Генштабу ЗСУ, полковник Владислав Селезньов.

За його словами, Росія ще має можливість виготовляти на власних оборонних підприємствах озброєння, військову техніку та боєприпаси, а також знімати їх з довгострокового зберігання.

"До початку повномасштабної навали у ворога на складах, базах та арсеналах було 14 мільйонів снарядів. Левову частину, понад 10 мільйонів, за ці півтора року ворог вже використав. Але 4 мільйони він має. Зараз є інформація від американської розвідки, що 350 тисяч снарядів передано з Північної Кореї для потреб російського війська. Нас попереду чекає досить складна осінь та не менш складна зима, бо на фронті ворог буде використовувати боєприпаси від північнокорейських виробників”, — розповів Владислав Селезньов.

Крім того, по території України, скоріше за все, почнуть літати ракети тільки но погодні умови трохи погіршаться, вважає він. Зокрема ракети типу Х-101, Х-555.

“Які ми останні щонайменше чотири-п’ять тижнів не чуємо. Тобто ворог накопичує ресурси. Генерал Скібіцький, представник українського ГУРу казав, що 585 ракет вони мають на зберіганні, і ворожа промисловість спроможна виготовляти від 100 до 120 ракет на місяць. Минуло десь місяці два, тому не важко порахувати, які ресурси накопичила ворожа армія, і вона ще має перспективу накопичення. А це означає, що в найближчій перспективі знову будуть масштабні ракетні та дронові атаки”, — розповів Владислав Селезньов.

Ворог також почав застосовувати БПЛА новітніх серій, каже Владислав Селезньов, а це означає, що він вчиться виготовляти більш дешеві безпілотники.

“Як слушно зауважив пан Ігнат, речник Повітряних сил, ворог їх робить з гівна і палок. Але, тим не менш, це зброя, зброя небезпечна, зброя смертельна. Вибухи, які час від часу трапляються на території Хмельниччини є тому яскравим підтвердженням. Не треба недооцінювати ворога. А єдиний шлях для того, щоб нам перемогти в цьому двобої з ворожою армією, яка приходить нищити нас усіх — це гуртування і робота кожного з нас на нашу спільну перемогу. Не варто сподіватись, що хлопці-оборонці всі питання вирішать. Це війна, яка стосується кожного з нас”, — розповів Владислав Селезньов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні