Відомий український співак зізнався, що страждає від невиліковної хвороби

0
Відомий український співак зізнався, що страждає від невиліковної хвороби
Український співак MELOVIN вперше зізнався, що страждає від невиліковної хвороби.

Про це знаменитість розповів у своєму Instagram, пише ТСН.

Артист раніше не наважувався поділитися новиною про свій недуг, адже сам був шокований та намагався зібратися до купи. За словами MELOVIN, саме через хворобу він помітно схуднув.

"У мене невиліковна хвороба, яка, на жаль, не лікується. Я давно хотів це розказати, але просто сам не міг зібрати себе до купи. Ви багато запитували мене, чому я так різко схуднув, як ви пишете, погарнішав. Все не спроста. Я хочу поділитися цим з вами, бо ви моя родина. Тяжко було з цим зібратися і розповісти", - зізнався артист.



Виконавець не став поки що вдаватися у подробиці та називати свій діагноз, однак пообіцяв, що згодом це зробить. Натомість співак зізнався, що тривалий час проходив медичні обстеження, а також натякнув, що його хвороба набута.



"Я довго проходив різні медичні обстеження, зникав і не з'являвся у соцмережах. Потім в один момент я почав активно вести своє життя, бо зрозумів, коли, як не зараз, це робити. Я сподіваюся, ви мене підтримаєте. Всі подробиці я хочу розповісти вам якомога особисто", - додав виконавець.

Тим часом фани MELOVIN припускають, що в артиста стеатогепатит. У підтвердження цьому є аркуш із висновком лікарів, яким співак поділився в сторіз. Там вказано, що попередній діагноз – це стеатогепатит з вираженою активністю.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні