На заході України від ускладнень коронавірусу помер чоловік

0
На заході України від ускладнень коронавірусу помер чоловік
На Львівщині від ускладнень коронавірусу помер 60-річний мешканець Новояворівська. Чоловік не був вакцинований від ковіду і перебіг хвороби ускладнило важке супутнє захворювання.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

У Львівському обласному центрі контролю і профілактики хвороб МОЗ України, зафіксували летальний випадок від коронавірусу. Помер 60-річний мешканець Новояворівська, якого госпіталізували до реанімації Львівської обласної інфекційної лікарні з важкою пневмонією. Чоловік мав важке супутнє захворювання, що ускладнило перебіг хвороби.

Це вже другий летальний випадок за останні півтора місяця, спровокований коронавірусом. Першу смерть від ковіду зафіксували 19 жовтня. Помер 57-річний чоловік зі Стрийського району, який мав цукровий діабет і хронічне захворювання легень. Обидва чоловіки не мали щеплень від коронавірусної інфекції.

Коронавірус продовжує вкладати в ліжко, зокрема, лікаряне, мешканців області. Минулого тижня, за даними Центру, на Львівщині на гостру респіраторну хворобу Covid-19 захворіло 389 людей, 68 пацієнтів перебуває на стаціонарному лікуванні.

Лікарі наголошують, що ковід нікуди не зник, тому дуже важливо вакцинуватися, особливо людям із групи ризику, які мають супутні захворювання. Дуже важливо отримати принаймні первинний курс щеплень з однієї дози вакцини Janssen або двох доз будь-якої іншої вакцини. Через 5 місяців після первинного курсу зробити перше бустерне щеплення. А якщо і його робили ще минулої зими, то зробіть друге. Вакцинуватися можна безкоштовно у будь-якому пункті щеплень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні