Біля села водій авто на смерть збив 48-річного чоловіка, який переходив дорогу

0
Біля села водій авто на смерть збив 48-річного чоловіка, який переходив дорогу
У неділю, 12 листопада, на трасі «Київ -Чоп», в урочищі Майдан, що неподалік села Абранка Мукачівського району, трапилася ДТП. Внаслідок наїзду автомобіля BMW загинув 48-річний чоловік, який переходив дорогу.

Про це повідомили у поліції Закарпаття.

Правоохоронці з’ясували, що 43-річний житель Хустщини, рухаючись автомобілем BMW, наїхав на 48-річного водія вантажівки, який саме переходив дорогу до свого транспортного засобу. Від отриманих травм чоловік помер на місці аварії.

Водія BMW перевірили на стан алкогольного сп’яніння, він був тверезий. Його транспортний засіб помістили на арештмайданчик поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого). Призначені експертні дослідження. Досудове розслідування у справі триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні