Представниця президента у Криму відреагувала на новий скандал з Фаріон

0
Представниця президента у Криму відреагувала на новий скандал з Фаріон
Виставляючи на широкий загал особисту переписку зі студентом із Криму, який її підтримав, львівська мовознавиця та ексдепутатка Ірина Фаріон продемонструвала ницість, а ще вчинила злочин проти люди із окуповано території.

Про це заявила постійна представниця президента України в АР Крим Таміла Ташева, пише Главком.

«Щодо інциденту з громадянкою України Фаріон. Це ницість, і злочин, викладати назагал повідомлення, від людини, яка пише тобі з тимчасово окупованої території. Я щодня спілкуюсь з такими громадянами з Криму, ми в Представництво президента України в Автономній Республіці Крим здійснюємо системний моніторинг так званих «судів» над нашими громадянами, які своїми діями «дискредитують» збройні сили країни агресора.

Зараз ми знаємо про щонайменше 535 таких «дискредитацій», - написала Ташева.

Представниця президента також подякувала українським громадянам за таку сильну позицію. «Впевнена ви зустрічатимете наші сили безпеки та оборони у Криму першими.

Але мені ніколи б і в голову не прийшло виставити в публічний простір особисту переписку, наражаючи людину на небезпеку. Як Представник президента України в АР Крим буду вчиняти дії, щоб притягнути до відповідальності за означені дії дану громадянку», - наголосила Ташева.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні