Стало відомо, яка ще країна причетна до вторгнення рф в Україну

0
Стало відомо, яка ще країна причетна до вторгнення рф в Україну
Президент Південної Кореї Юн Сук Йоль заявив, що КНДР причетна до війни в Україні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Yonhap.

Президент Юн Сук Йоль під час зустрічі з міністром оборони США Ллойдом Остіном попросив підтримувати спільну оборону проти провокацій КНДР.

Юн закликав до зміцнення спільної оборони Південної Кореї та США, щоб убезпечити країни від будь-яких провокацій з боку Північної Кореї. Він також наголосив на необхідності бути готовими до раптових атак, які можуть бути схожі на тактику Хамаса.

Також, лідер Республіки Корея заявив, що війна між Україною та Росією та конфлікт між Ізраїлем та ХАМАСом мають пряме та непряме відношення до Північної Кореї.

Остін сказав, що президент Джо Байден прихильний до подальшого зміцнення південнокорейсько-американського альянсу більше, ніж будь-коли.

Очікується, що у понеділок союзники обговорять низку питань безпеки, включаючи способи зміцнення розширених зобов'язань Вашингтона щодо стримування ракетних та ядерних загроз Північній Кореї на 55-й щорічній консультативній раді з безпеки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні