Путін дав наказ захопити одне з українських міст до Нового року

0
Путін дав наказ захопити одне з українських міст до Нового року
Російський президент-диктатор Володимир Путін хоче захопити Авдіївку до Нового року.

Таку думку висловив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, пише ТСН.

Експерт розповідає, що два дні тому Путін вдруге за короткий термін, не більше місяця, нібито відвідав штаб Південного військового округу у Ростові-на-Дону.

"Для розуміння, навіть під час наступу на Бахмут, путін не відвідував штаб ПВО, а тут два візити з різницею на місяць. Це зайвий раз говорить про те, наскільки для путіна важливо до Нового року та виборів у Росії, досягти на фронті хоч якоїсь перемоги, яку можна було б згодувати споживачам "інформаційного фаст-фуду" як щось епічне та велике досягнення", - вважає Коваленко.

За його словами, в районі Авдіївки зараз сконцентровано найбільшу масу сил та коштів РФ на довжину фронту. Крім того, тут сконцентровано один із найпотужніших артилерійських потенціалів ворога.

"Зараз важливо не давати ворогові закріпитися на лівій стороні від залізниці, що не дозволить розпочати більш злагоджені штурмові дії щодо Степового та зайти на Коксохім", - наголосив Коваленко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні