Росіяни «з новою силою» відновили наступ на одному з напрямків

1
Росіяни «з новою силою» відновили наступ на одному з напрямків
На Бахмутському напрямку російські загарбники «з новими силами» припинили стояти в обороні і відновили наступні операції.

Про це в ефірі телемарафону заявив начальник служби зв’язків з громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо, пшие Главком.

За його словами, за останню добу українські захисники відбили 15 атак ворога на цьому напрямку.

«На цьому напрямку ворожа активність знову збільшилася, ворог перейшов від оборони до активних операцій, намагаючись повернути втрачені позиції. Таким чином, на Бахмутському напрямку та південніше Бахмута ворог намагається тиснути на наші оборонні лінії», – зазначив Фітьо.

Зазначається, що таке загострення почалося з минулого тижня. Перед цим росіяни сиділи в глухій обороні, тоді як зараз намагаються знайти слабкі місця в позиціях ЗСУ. Фітьо зазначив, що протягом доби на цьому напрямку було ліквідовано 140 росіян, понад 28 одиниць техніки. З них понад 10 – артсистеми різних типів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
online porn videos
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні