На автодорозі водій авто збив на смерть велосипедиста

0
На автодорозі водій авто збив на смерть велосипедиста
На Рівненщині між містом Острог та селом Грозів ввечері 10 листопада сталась смертельна ДТП.

Про це повідомили у прес-службі Рівненської області.

11 листопада, 64-річний житель міста Нетішин Хмельницької області, який перебував за кермом Hyundai Terracan, збив 42-річного велосипедиста, який їхав у попутному напрямку. Від отриманих травм велосипедист загинув на місці події.

«Зі слів керманича позашляховика велосипедист різко виїхав на проїзну частину. Втім, усі обставини ДТП встановлюватимуться у рамках кримінального провадження», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі від трьох до восьми років. Також водія можуть позбавити права керувати авто строком до трьох років. Як повідомили правоохоронці, водій позашляховика був тверезий.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні