В яких місцях не можна робити селфі

0
В яких місцях не можна робити селфі
Звичайне дзеркальне селфі, яке ми звикли робити, може привабити темні сили, що пожирають людську енергію.

Про це інформує Ukr.Media.

У жодному разі не фотографуйтеся на кладовищі. Погост — це світ мертвих, треба мати повагу до покійних. Сфотографований цвинтар висмоктуватиме енергію в живої людини. Також не можна фотографувати під час похорону — можна самому опинитися на місці покійного, застерегли експерти.

Знімки на руїнах під час подорожей, попри поширену думку про місце сили, можуть поглинути енергію людини, що може призвести до хвороб після поїздки.

Селфі під мостом або на тлі годинника також не рекомендується, оскільки перше може закрити життєві дороги, а друге вкрасти час.

Робити селфі в дзеркалі, які так люблять багато молодих людей, дуже небезпечно. Ви можете притягнути до себе темну сутність, яка оселиться у вас і буде пожирати вашу енергію, розповіли ясновидці.

Фотографії між молодятами під час весільних гулянь і фотосесій з іншими людьми вважаються нещасливими знаками і віщують майбутнє розлучення.

Розірвані фотографії в пориві злості можуть принести нещастя тим, хто зображений на них.

Публікація знімків своїх дітей у соціальних мережах може спричинити негативні наслідки, оскільки у світі завжди існують заздрість і злість. Те ж саме стосується фотографій вагітних жінок, оскільки негативні емоції можуть вплинути на дитину.

Не рекомендується також робити фотографії сплячих людей, оскільки це може призвести до захворювань. Селфі з хворою людиною можуть передати її хвороби вам.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні