На заході України відома українська блогерка на повну гучність слухала російські пісні

6
На заході України відома українська блогерка на повну гучність слухала російські пісні
Мережа лютує через цинічну витівку та низьку поведінку скандальної київської блогерки Анни Краснової, більш відомої як Вікторія "Девіл". Зірка приїхала до Львова та на повну гучність увімкнула у своєму люксовому авто російські треки.

Про це пише OBOZ.UA.

Щоб музику з ворожої країни було краще чути, блогерка відчинила вікна. Очевидно, що всі її дії є навмисними, а про скоєні вчинки дівчина анітрохи не шкодує.

Відповідне відео "Девіл" розмістила у своїх InstaStories. Ба більше, вона вирішила похизуватися наявністю спецперепустки, яка дозволяє їздити вулицями навіть під час комендантської години. Саме через це близько місяця тому її зупиняла київська поліція.

Утім, пробити дно Вікторії вдалося саме завдяки спеціальному гучному прослуховуванню російських пісень. Цинізму ситуації додає той факт, що блогерка обрала пісню співачки родом із Черкас Анни Асті, яка зрадила Україну заради кривавих рублів, а не так давно навіть отримала російське громадянство.

Тим часом Вікторія за кадром коментувала свою витівку: "Я замість Асті приїхала концерти тут давати".

Згодом скандальна інфлюенсерка, яка, вочевидь, намагається привернути до себе увагу подібними вчинками, послухала у своєму авто пісні російської реперки Інстасамки. Коли хтось із підписників написав блогерці, що про неї вже активно пишуть новини в негативному ключі, та лише пораділа та назвала себе "провокаторкою".

А коли обурені львівʼяни закликали блогерку більше ніколи не відвідувати їхнє місто, та уїдливо назвала Львів "найгостиннішим" місцем у світі.

Тим часом українці влучно ставлять несвідому та опальну співгромадянку на місце. Зокрема, в мережі про неї пишуть таке: "Бридко навіть коментувати, але чомусь ця авантюристка вважає, що це надзвичайно круто і вона втерла носа усім жителям заходу України. Огого", "(Лобкові воші) антиукраїнські блогереси мігрують дуже швидко. Але сподіваюсь витравлять її там теж швидко. Це одна із лярв, які в Києві каталися в комендантську теж під рускій реп і оце все".







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
спалити треба було ту курву разом з її коритом
Відповісти
а шо ві Львові вже розівчились з рогачки гайками стріляти ?
Відповісти
Производитель спецодежды в Москве купить спецодежду в москве - купить оптом
спецодежду.
Відповісти
Изготовление номерных знаков дубликаты номерных знаков в Москве - многие автовладельцы сталкивались с ситуацией утраты номерного знака.
Відповісти
А закинути в машину ''Бандерівське смузі'' не додумалися?
Відповісти
buy accutane 40 (http://acutanisotretinoin.one)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні