Що треба зробити у дзеркальну дату 11.11

0
Що треба зробити у дзеркальну дату 11.11
Завтра, в суботу, 11 листопада, на нас чекає чергова дзеркальна дата, яка, як вважають езотерики, створить портал між двома світами.

Про це пише Апостроф.

Число 11 у нумерології вважається сакральним, оскільки воно поєднує в собі енергію творчості, чутливості, підвищеної інтуїції та передчуття. Дві одиниці поруч символізують портал між світами, а ще дві одиниці лише посилюють дію цього порталу.

У такі дати відкриваються неймовірні можливості, які балансуватимуть між натхненням та інтуїцією, вважають езотерики.

Цього дня треба прислухатися до себе, до своєї інтуїції та почуттів. І якщо ваша перша думка про втому, то 11.11 присвятіть відпочинку хоч би частину дня. Ви подумали про рідних – отже, настав час з ними побачитися, задумалися про роботу – направте свої сили саме туди.

У дзеркальну дату не можна бажати зла іншим людям, заборонено лаятись, заздрити, насилати порчу, проводити магічні та спіритичні сеанси, таїти образу, завдавати іншим біль та страждання. Не можна навіть допускати руйнівних думок.

В той самий час дзеркальна дата - чудова нагода залучити в своє життя удачу та позитивні зміни. Наприклад рівно об 11:11 11 листопада покласти купюри та монети на стіл і сказати "гроші до грошей йдуть, множаться, у мене проблеми припиняються". Цей ритуал слід повторити о 23:11. Заговорені таким чином гроші потрібно носити із собою у гаманці до наступної дзеркальної дати.

Крім того, своє потаємне бажання можна написати на 11 листочках паперу, скласти один на один і сказати "бажанню здійснитися, бути моїй мрії". Слід пам'ятати, що всі бажання мають бути конкретними і стосуватися лише безпосередньо вас.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні