Росія телефонує українцям, які перебувають у Секторі Гази та залякує їх

0
Росія телефонує українцям, які перебувають у Секторі Гази та залякує їх
У Секторі Гази Росія проводить інформаційну операцію проти українців.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

«Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує, що росіяни на Близькому Сході реалізовують чергову інформаційну операцію з метою дискредитації нашої держави», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що громадяни РФ телефонують українцям, які наразі перебувають у Секторі Гази, та поширюють серед них панічні настрої, використовуючи фейкові меседжі, зокрема:

«Україна вас кинула»;
«Порятунку більше не буде»;
«Росія готова вас евакуювати».

Водночас російські абоненти дають зрозуміти, що в обін за можливість нібито евакуації із Сектора Гази необхідно буде надати інтерв’ю для російського інформаційного агентства. Детальніше про зміст інтерв’ю чи можливі запитання так звані «рятівники» не кажуть нічого.

«Отже, терористична Москва традиційно прагне скористатись загостренням базових потреб людини в умовах збройного конфлікту, аби перейти до наступного етапу кампанії з дискредитації України, а саме – створити відповідні пропагандистські матеріали для подальшої трансляції вигідної агресору брехні», – додають у розвідці.

Головне управління розвідки Міноборони України закликає співгромадян у Секторі Гази повідомляти про всі випадки телефонного шантажу, провокацій та залякування з боку невідомих росіян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні