На українського співака у Польщі подали заяву до прокуратури: що сталося

1
На українського співака у Польщі подали заяву до прокуратури: що сталося
На соліста українського гурту "Пошлая Молли", співачка Кирила "Блідого" Тимошенка подали заяву до польської прокуратури.

Про це пише ТСН.

Позивачем став український журналіст Ігор Кравець, який живе в Польщі та веде блог "Українець у Польщі". Медійник подав заяву до прокуратури після того, як Тимошенко висміяв польську мову та порадив полякам "вступити до російської імперії". Після таких заяв співака розгорівся гучний скандал.

Ігор Кравець вважає, що такі слова виконавця є образливими та підбурюють до злочину. Тож, журналіст подав заяву на Тимошенка до прокуратури та сподівається, що той відповідатиме перед законом.

"Сподіваюся, його найближчим часом допитають і він почує звинувачення від прокурора", - написав журналіст у соцмережі X, яка донедавна мала назву Twitter.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в Україні в українську мову ноги витирають і їм за таке нічого.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні