У відомої української співачки погіршився стан здоров'я

0
У відомої української співачки погіршився стан здоров'я
Раніше Alyona Alyona поділилася, що хоче активно зайнятися своїм здоров'ям. Тож днями вона здала аналізи та виявилося, що в неї є деякі проблеми.

Про це пише 24 канал.

На це вплинули стрес, хірургічне втручання та надмірна вага. Водночас знаменитість зараз активно намагається вилікуватись. Так, вона приділяє значну увагу харчуванню й відвідує лікарів.

"З приводу моїх попередніх аналізів. Я здавала багато чого, мені прийшли результати й вони не дуже класні. Мені сильно вилізла резистентність від такого стресового способу життя. А ще у мене дуже сильно почав рости холестерин. У мене ще такого не було. І трішки піднялася сечова кислота. Це мої стандартні проблеми… проблеми людини в тілі", – поділилася артистка.

Крім того, з'ясувалося, що через хірургічне втручання Alyona Alyona п'є жіночі гормони, тож змушена слідкувати за густиною крові, щоб не утворювалися тромби.

"Ще я йду здавати аналізи на густину крові. Чому? Тому що після операції по-жіночому, яка у мене була в лютому, майже рік тому, я вже дев'ять місяців п'ю жіночі гормони. До того ж сильні. Вони впливають на густину крові й коли довго їх п'єш, треба запобігати утворенню тромбів", – розповіла виконавиця.

Щоб розв'язувати ці проблему, Alyona Alyona приділяє увагу харчуванню. До того ж вона використовує медичне втручання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні