Українців попереджають про різке похолодання

0
Українців попереджають про різке похолодання
Від середи, 8 листопада, в Україні почне знижуватися температура, а суттєве похолодання очікується на кінці наступного тижня, із 17-18 листопада.

Про це написала синоптикиня Наталія Діденко на сторінці у фейсбук.

За її прогнозом, 8 листопада у більшості областей пройдуть дощі, а подекуди навіть сильні. Єдина частина, куди опади не дійдуть - південний схід, Крим, Запоріжжя, Донеччина.

"Температура повітря відчутно знизиться на заході, півночі та в центрі України, максимально близько +7+12 градусів. На сході похолоднішає лише на Харківщині, а на Донеччині та Луганщині буде тепло, +12+16 градусів. Найтеплішою передбачається погода у південній частині, +16+20, в Криму та на півдні Одещини +20+22 градуси. Києві середа очікується із дощем та похолоданням, вдень лише +9 градусів", - йдеться у її повідомленні.

Діденко зауажила, що через похолодання у Карпатах можливий мокрий сніг. Похолодання, яке прийшло, 9 листопада пошириться практично на всю територію України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні