17-річний хлопець влетів у дітей з велосипедами: загинув третьокласник

1
17-річний хлопець влетів у дітей з велосипедами: загинув третьокласник
У Шполі, що на Черкащині, сталася жахлива ДТП – двоє дітей переходили дорогу, коли їх збило авто. Одна з них загинула.

Про це пише ТСН.

Місцеві розповіли, що брат із сестрою просто переходили дорогу, в руках були велосипеди, аж раптом – в них влетіла машина. Від отриманих травм хлопчик загинув до приїзду "швидкої".

Загиблий Максим навчалася у третьому класі, однак його життя обірвалося надто рано. Дитину згадують спокійною, доброзичливою, чудовою. Хлопчик, кажуть вчителі, намагався в усьому допомогти і мав дуже гарні стосунки з учнями.

11-річна Олександра була доправлена до шпиталю. Лікарі розповіли, що в неї: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій лівої скроневої ділянки, забій грудної клітини, колінних суглобів.

"Вона була пригнічена, плакала. Але що сталося – не пам'ятає", – зауважив лікар.

Кермував автівкою 17-річний юнак, поруч сидів також неповнолітній. З місця трагедії водій не тікав, а натомість переймався потрощеною автівкою.

"Він каже: Що ж мені батько скаже за машину?". Я кажу: "ти подивися, що ти зробив!" Дитина лежить мертва, а він бігає за машину переживає", – розповів очевидець.

Юнак лише торік закінчив школу, пішов вчитися на юриста. У школі був душею компанії. Батьки винуватця ДТП від коментарів відмовилися.

Як наголошують свідки ДТП, водій їхав зашвидко, щоб встигнути загальмувати. Однак це має остаточно встановити слідство. Наразі хлопець перебуває за ґратами, якщо його провину доведуть – він проведе там наступні 8 років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хм, цигарки з 21 року продають, а керувати авто з 17 років можна
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні