На фронті загинули 8 військових із двох областей на заході України

0
На фронті загинули 8 військових із двох областей на заході України
Сьогодні, 7 листопада, у Львівській області попрощаються із загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Андрій Партика
Житель села Родатичі Городоцької громади. Із початком повномасштабної російської війни став на захист України від окупанта. Воїн служив у 1 гранатометному відділенні гранатометного взводу 2 єгерського батальйону. Загинув 31 жовтня 2023 року внаслідок мінно-вибухової травми, виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту Райгородка Сватівського району Луганської області. У захисника залишились батьки, дружина, дві дочки та сестри.



Володимир Гнатюк
Народився у місті Винники. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації, попри незадовільний стан здоров’я, став на захист Батьківщини від окупантів до лав 42-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ ЗСУ. Виконував бойові завдання на східному напрямку. У воїна залишилися мама, дружина і 15-річний син.



Олександр Малінін
Мешканець міста Стрий Львівської області. Добровольцем вступив у лави ЗСУ наприкінці минулого року. Був головним сержантом, гранатометником. Загинув в результаті ворожого обстрілу на Харківщині 30 жовтня 2023 року. У воїна залишились брат, сестра, син та внуки.



Володимир Москаль
Народився у місті Стрий Львівської області. Захисника призвали до лав ЗСУ 29 січня 2023 року. Був стрільцем-санітаром військової частини. Загинув 18 жовтня 2023 року у населеному пункті Роботине Запорізької області, виконуючи бойове завдання. У воїна залишились батько, дружина та двоє синів.



На Рівненщині схилили голови у скорботі над чотирма захисниками, які ціною життя виборювали нашу перемогу. На щиті громади, сьогодні, 7 листопада, зустрічали загиблих військових.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

На Сарненщині попрощалась із загиблим воїном Федором Стасюком. До війська був призваний за мобілізацією у лютому цього року. Служив на посаді стрільця. На жаль, 2 листопада 2023 року, в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Харківщині, герой загинув.

У Рівному, на майдані Незалежності, вшанували пам`ять полеглого військовослужбовця Максима Карпенка. Максим воював на Запоріжжі, Донеччині, Херсонщині. 33-річний матрос, стрілець десантно-штурмової роти Максим Карпенко зник безвісти 24 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання на Херсонщині. 26 жовтня його тіло виявили та евакуювали з поля бою.

Володимирецька громада провела останньою земною дорогою Євгенія Солдатенкова. Воїн був призваний на службу 11 лютого цього року. Євгеній захищав країну у складі 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Гранатометник стрілецького батальйону загинув 2 листопада в результаті ворожого обстрілу на Харківщині.

У рідний дім на Зарічненщину повернувся вірний син України Микола Хомич. Захисник служив у 3-му механізованому батальйоні. Воїн вважався зниклим безвісти ще з 13 червня 2023 року. На жаль, Микола загинув під час артилерійського обстрілу позицій на Запорізькому напрямку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні