У Польщі заблокували рух на кордоні з Україною

0
У Польщі заблокували рух на кордоні з Україною
Рух на українсько-польському кордоні ускладнено. Перевізники країни-сусідки оголосили страйк і перекрили рух вантажівок на в'їзд в Україну відразу на трьох пунктах пропуску - "Ягодин", "Рава-Руська" та "Краківець".

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Акцію планували розпочати 3 листопада, але перенесли. Їхні ключові вимоги: щоб українські водії для роботи в ЄС знову почали отримувати дозволи. Цю вимогу в Євросоюзі скасували до червня 2024-го року, щоби підтримати українську економіку під час війни. І через це, мовляв, конкуренція стала надмірною.

Також вимагають доступу до нашої системи "Шлях" і скасування електронної черги для свого транспорту на території України. Щоправда, раніше страйкарі попереджали - безперешкодно пропускатимуть гуманітарні і військові вантажі, автобуси і приватний транспорт.

"Проблематика може бути по оформленню на в’їзд в Україну вантажних транспортних засобів, по легкових все без змін, все працює у звичному режимі. На виїзд з України жодної інформації щодо блокувань не відбувається і не надходить", - сказав старший зміни пункту пропуску "Краківець" Василь Рожко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні