Лучан просять зробити запаси води: що сталося

1
Лучан просять зробити запаси води: що сталося
У кількох районах Луцька виникатиме пониження тиску подачі води або перебої з водопостачанням.

Про це повідомили у Луцькраді.

Зазначається, що у зв'язку з аварійною ситуацією на центральному водогоні діаметром 600 мм, на перетині вулиць Карпенка-Карого-Олеся Гончара, відбуватиметься пониження тиску в водопровідній мережі або виникатиме відсутність водопостачання в години максимального навантаження на водопровідну мережу.

Перебої з водопостачанням можуть виникати упродовж тривалого часу, максимум – до місяця, у будинках по вулицях Чорновола, Конякіна, Карбишева, Єршова, пр. Відродження, пр. Соборності, Олеся Гончара, у селі Липини - вул. Відродження, Заньковецької, Травнева, Кривоноса, починаючи із 6 листопада.

Складність ситуації полягає в аварійній тріщині труби зі скловолокна, яка не використовується на підприємстві. КП «Луцькводоканал» необхідно знайти, придбати і доставити аналогічну ділянку водогону, що потребує часу, як і її заміна. Адже труба просіла, її потрібно повністю піднімати на поверхню і замінювати на нову.

Варто зауважити, що вода не зникатиме надовго, оскільки змінено потоки водопостачання, щоб мінімізувати незручності для мешканців. Проте, в години пікових навантажень, перебої з водопостачанням можуть виникати.

Мешканців вказаних вулиць просять запасатись водою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хм, якщо такі труби не використовуються на підприємстві то хто її туди поставив?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні