Зеленський доручив готуватися до президентських виборів, - нардеп

1
Зеленський доручив готуватися до президентських виборів, - нардеп
Президент України Володимир Зеленський ухвалив рішення провести наступні президентські вибори 31 березня 2024 року.

Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко в ефірі телеканалу "Еспресо", пише ТСН.

За його словами, Зеленський дав доручення Офісу президента готуватись до виборів в останню неділю березня 2024 року, тобто в конституційний термін.

“Пояснити таке рішення суспільству вони <команда президента Зеленського> збираються тим, що це начебто вимога західних партнерів. Зокрема, тим, що якщо не провести ці вибори, то Зеленський втрачає легітимність. Особливо на тлі того, що Путін в березні <2024 року> планує провести вибори", - повідомив Гончаренко.

Водночас нардепа запевнив, що західні партнери не вимагають від України проведення виборів під час війни.

"Немає жодних публічних чи не публічних вимог <проведення виборів>. Це ніяк не повʼязано з нашими партнерами. Це виключно політичні завдання, які перед собою ставить Офіс президента. Мова йде виключно про президентські вибори. Оскільки парламентські прямо заборонені Конституцією України", - наголосив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Трикратний Крадій Мізерних Пенсій і заощаджень людей з ощадбанку урср клоун зеленський ХYЙЛО ЛАЛАЛА!!! зе-ХРЯК трикратний КРАДІЙ ПЕНСІЙ порошенко-вальцман з сYчкою гонтаревою і кулявлоТбом-яценюком ТРАХАНІ трикратним ЖИДІВСЬКИМ крадієм пенсій СМЕРДЯЧИМ клоуном зеленським Є жидо-ПІДОРАМИ СМЕРДЯЧИМИ ГІВНОМ ЯКІ СКОРО ПОДОХНУТЬ В СТРАШНИХ МУКАХ!!! НАМ ЦЮ зе-СВОЛОТУ НЕ ЖАЛЬ!!!! А як ви гадаєте, пограбовані зе-клоуном пенсіонери проголосують за
клоунячого зеленського крадія пенсій?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні