Що буде з організмом, якщо їсти грушу щодня

0
Що буде з організмом, якщо їсти грушу щодня
Груші мають чотири головні властивості, які дозволяють зміцнити здоров'я людини.

Про це пише ua-novosti.

Цей фрукт рекомендується вживати для нормалізації ваги, поліпшення процесів травлення та зниження ризику розвитку цукрового діабету 2 типу.

У грушах міститься велика кількість корисних мінералів і вітамінів. Крім цього вона є прекрасним джерелом клітковини, позитивно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту. Груші, як і яблука, сприяють нормалізації рівня цукру в крові, тому знижують загрозу діабету 2 типу.

Як показало недавнє наукове дослідження, суттєво зменшити ризики виникнення захворювання допоможе вживання груші лише раз на тиждень.

До того ж цей фрукт містить корисні флавоноїди і фітонутрієнти. Дані сполуки нейтралізують вільні радикали, що викликають пошкодження клітин і знижують запалення.

Вживання груші добре впливає на серцево-судинну систему, перешкоджає онкології і передчасного старіння. Крім цього в них міститься мало калорій, але вони залишають тривале відчуття ситості. Як наслідок, вживання цього фрукта сприяє зниженню ваги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні