В ОП попросили Залужного не виносити на публіку ситуацію на фронті

0
В ОП попросили Залужного не виносити на публіку ситуацію на фронті
Заступник керівника Офісу президента Ігор Жовка, коментуючи статтю головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного в журналі The Economist, заявив, що військовим не варто виносити на публіку те, що відбувається на фронті.

Про це пише Главред.

"На місці військових я б, напевно, найменше, що робив би - це б коментував для преси, для відкритої публіки те, що відбувається на фронті, те, що може відбутися на фронті, якісь варіанти. Тому що ми ж тоді полегшуємо роботу агресору. Я впевнений, що все дуже уважно прочитано, занотовано, зроблено висновки. Якщо ми так якимось чином досягнемо успіхів - можливо, це дуже глибокий стратегічний задум. Але мені дуже дивно", - зазначив Жовква в ефірі телемарафону "Єдині новини".

Жовква також заявив, що після виходу згаданої статті до нього телефонував "один з керівників кабінетів лідерів".

"І вони просто в паніці мене запитують: "А що доповідати моєму лідерові? Ми дійсно в глухому куті?" Ми цього ефекту намагаємось досягти цією статтею?", – обурився представник ОП.

Нагадаємо, що Залужний розповів про збільшення резерву військових в Україні. Головнокомандувач ЗСУ повідомив, що в Україні планують розширити категорію громадян, які можуть бути призвані на збори чи за мобілізацією.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розповів, що Україні потрібна допомога Заходу за п'ятьма пунктами. Україна потребує ключових військових можливостей та технологій, щоб вийти з позиційної війни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні