Такої поразки вони ще не бачили: в РНБО розповіли, що чекає на росіян

1
Такої поразки вони ще не бачили: в РНБО розповіли, що чекає на росіян
У Криму російські окупанти зазнають таких невдач, яких ще ніколи не бачив. Зокрема, йдеться про Чорноморський флот.

Про це заявив в ефірі Українського Радіо секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов, пише Главком.

«Ми відповідаємо ворогу (на удари – ред.) щодня. Ми щодня завдаємо росіянам втрат. І йдеться не лише про втрати, які відбуваються безпосередньо на лінії зіткнення на фронті. Що стосується Кримського півострову і Чорноморського флоту Російської Федерації, повірте, такої поразки, якої вони там зазнають, росіяни ніколи в житті не бачили», – сказав Данілов.

Секретар РНБО наголосив, що Україна не збирається ані здаватися, ані підписувати якісь капітуляції. «Президент України констатує, що ми будемо продовжувати нашу боротьбу. Ми не збираємося зупинятися. Зеленський налаштований на перемогу. І дуже важливо розуміти всім, що ми не збираємося ані здаватися, ані підписувати якісь капітуляції. Наше завдання – це перемога і побудова великої вільної демократичної країни. Це наш обов'язок на сьогодні. І в цьому мають брати участь всі без винятку», – зазначив Данілов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
варто було б тихо робити роботу, а не надувати щоки, бо може вийти як з контрнаступом
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні