Якою буде зима в Україні: в РНБО зробили тривожний прогноз

0
Якою буде зима в Україні: в РНБО зробили тривожний прогноз
Олексій Данілов розповів, що в Україні не може бути простою зима. Адже наша держава перебуває в стані війни.

Про це розповів секретар РНБО розповів в ефірі Радіо Свобода.

За його словами, Київ розуміє, на що розраховує ворог. Тому Україна готується до ворожих атак на енергетичну інфраструктуру.

"Противник останні часом зменшив кількість обстрілів критичної інфраструктури енергетичного сектору. Він зараз накопичує озброєння, щоб завдати нам шкоди, коли буде зимова температура", – заявив Олексій Данілов.

Проте посадовець запевнив, що Україна обов'язково пройде цю зиму. Звісно, вона не буде простою, адже це зима під час війни.

"Все, що можна робити, робить і держава, і компанії, які несуть за це відповідальність", – запевнив секретар РНБО.

Варто зауважити, що Україна вперше у світі захищатиме деякі елементи об'єктів енергетичної інфраструктури інженерним захистом. Голова правління Укренерго Володимир Кудрицький розповів, що наша держава робить це вперше у світі. Адже таких рішень захисту від ракет та дронів типу "Шахед-136" наразі у світі немає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні