Українців закликали готуватися до збільшення ударів з боку рф

0
Українців закликали готуватися до збільшення ударів з боку рф
Росія поступово нарощує кількість ударних дронів у своїх нічних атаках на Україну. Цієї ночі, на щастя, на Одещині ніхто не постраждав.

Про це 24 Каналу розповів речник Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук.

За його словами, ніч на 3 листопада в Одесі минула відносно спокійно, однак у майбутньому загрози від обстрілів наростатимуть.

Ще ввечері ворог намагався атакувати Одесу ракетами "Онікс" з території окупованого Криму, однак вони втратили бойову спроможність і не долетіли до міста.

"Що ж до обстрілів вночі, то силам протиповітряної оборони вдалося знищити 2 "Шахеди", На жаль, попри це сталось влучання в інфраструктурний об'єкт, однак постраждалих немає, а руйнування для підприємства не є критичними", – зазначив речник.

Водночас попри відносно позитивний результат роботи ППО для Одещини, не можливо не помітити, що агресор почав нарощувати інтенсивність обстрілів. З огляду на це Братчук припустив, що треба готуватися до підвищення інтенсивності ударів, тому що ворог атакує Одесу не лише вночі, а й серед білого дня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні