Чому Україна орендує деякі системи ППО

0
Чому Україна орендує деякі системи ППО
Україна справді бере в оренду деякі системи ППО, щоб захистити небо від російських ракет. Це юридично спрощена процедура, яка використовується як один із варіантів надання допомоги від партнерів.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі телемарафону, пише Главком.

«У передачі засобів ППО в оренду нічого дивного немає і не треба робити з цього таємницю. Для того, щоб відбулася передача, мають бути певні юридичні процедури. Надання у тимчасову оренду – це спрощена процедура, набагато легша, ніж пояснювати політикам в інших країнах, що це не назавжди, а на певний період. Нам треба захистити небо, захистити наших громадян від цієї навали», – пояснив він.

Секретар РНБО перерахував варіанти юридичного оформлення військової допомоги: купівлю коштів за бюджетні кошти України, допомогу від партнерів, а також юридичну процедуру оренди, коли Україна на той чи інший період часу отримуватиме системи ППО для проходження складного періоду.

Данілов також нагадав, що перед зимою ЗСУ отримають від партнерів ще додаткові засоби ППО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні