Який ви бургер за знаком Зодіаку

0
Який ви бургер за знаком Зодіаку
Для кожного знака Зодіаку підібрали найбільш підходящий бургер. Дізнавайтеся, який же у результаті попався вам.

Про це пише УНІАН.

Овен - Burger King Whopper
Овен - кардинальний вогонь і перший знак Зодіаку. І Burger King Whopper - це розкішне свідчення прагнення бути найкращим та першим.

Телець - Gold standard burger
Представники знака Телець тут заради земних насолод, і їхный бургер - м'ясний шедевр за 700 доларів з яловичини, ікри, трюфеля, флабе з лобстера з коньяком Людовика XIII, сусальним золотом і ірландським чеддером.

Близнюки - Triple Bypass Burger
Близнюки відомі тим, що розпалюють суперечки і впадають в крайнощі, а Triple Bypass Burger став джерелом гарячих дебатів, дорогих судових розглядів та раптових смертей.

Рак - The Shackburger
Shackburger - це знакова пропозиція Shake Shack Денні Мейєра, яка черпає натхнення з придорожніх кіосків бургерів 1950-х років та класичної Америки.

Лев - Big Mac
Леви ненавидять посідати друге місце, вони налаштовані бути і почуватися особливими, а Big Mac доводить свою особливість фірмовим соусом та і багаторічною популярністю.

Діва - White Castle burger
Дев часто та невиправдано описують як тих, хто стурбовані чистотою та засуджують майже все. Своє бургерне втілення вони знаходять у квадратній котлеті White Castle burger.

Терези - Ray's Hell Burger
Управителі сьомого будинку партнерства, контрактів, юридичних зобов'язань і рукостискань Терези - незаперечні дипломати Зодіаку. А Ray's Hell Burger був причиною політичних переговорів і компромісів.

Скорпіон - Ju(i)cy Lucy
Як і у Скорпіона, найкраща частина бургера Ju(i)cy Lucy - серцевина з розплавленого сиру - вельми "небезпечна". Офіціантки попереджають: "Почекайте трохи, перш ніж перекусити. Або він завдасть удару у відповідь".

Стрілець - The Ramen Burger
Стрілець керує дев'ятим будинком подорожей, відкритості та відкритих доріг. The Ramen Burger з булочкою з локшини був настільки вихвалений, що віддані шанувальники та зацікавлені туристи долали великі відстані, щоб його спробувати.

Козеріг - In-N-Out Burger
Козеріг управляє десятим будинком спадщини, символізує безкомпромісну досконалість і всеосяжний успіх. In-N-Out Burger втілює його дух.

Водолій - Superiority Burger
Superiority Burger з котлетою на основі кіноа дуже схожий на представників знака Водолій, які не соромляться самозвеличення.

Риби - Beyond Burger
Рибами керує Нептун, планета мрій, а творець Beyond Burger Ітан Браун наважився мріяти про веганський фаст-фуд і "рослинну" революцію, яка принесе користь і Землі, і людям.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні