Помер військовий, якого жорстоко побив наповп невідомих

0
Помер військовий, якого жорстоко побив наповп невідомих
Уранці у четвер, 2 листопада, помер старший сержант ЗСУ, якого побили 22 жовтня у місті Чорноморськ Одеської області.

Про це повідомила дружина військового Олеся Купріч.

Чоловік помер наступного дня після свого дня народження – лише 1 листопада йому виповнилося 52 роки.

"Сьогодні о 7 ранку перестало битися серце нашого Юри", — написала дружина військового у Facebook.

Нагадаємо, побиття військового Юрія Купріча потрапило на камеру відеоспостереження. На її записі видно, як один чоловік підійшов і вдарив військового кулаком в обличчя, після чого той упав. До нападника підійшли ще троє чоловіків, і вони вчотирьох нахилилися над потерпілим і кілька разів ударили в область голови.

В результаті військовий отримав серйозні травми та потрапив до лікарні з переломом шиї та набряком мозку, де був підключений до апарату штучного дихання. За наявною інформацією, Юрія побили люди, які теж є військовими. Однак причина виникнення конфлікту поки що залишається невідомою. За словами його дружини, чоловіку навесні було зроблено операцію, у грудному відділі у нього шість болтів, був перелом хребта. Також у нього хвороба, через яку не повертається шия, тобто по ньому було видно, що він не зовсім здоровий. Однак це не зупинило агресивних чоловіків.

Зловмисники під час побиття забрали у військового банківські картки, військовий квиток та мобільний телефон. Поліцейські затримали двох фігурантів, проводяться слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення ним про підозру та обрання запобіжного заходу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні